schoonloopmat op maat

Schoonloopmat op maat met een goede prijs kwaliteit verhouding.


schoonloopmat aktie Gent is nu in de aanbieding. Normaal kost deze schoonloopmat 45,00 euro. maar wij kunnen de schoonloopmat aanbieden voor 32,00 euro per vierkante meter.
Deze schoonloopmat is goed te reinigen, Hij is slijtvast en rafelt niet als u er nog een stukje van wil afsnijden. Hij is scherp geprijsd mede omdat wij de rollen rechtstreeks bij de fabrikant kopen.
Omdat schoonloopmat aktie Gent slijtvast is, kan hij goed gebruikt worden bij druk verkeer. Schoonloopmat aktie Gent heeft een goede vuil- en vochtopname. Hij is daardoor uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen,
maar uiteraard ook voor partikulieren. Door groot in te kopen kunnen wij deze schoonloopmat aanbieden voor 32 euro per vierkante meter.
Schoonloopmat de Luxe is een Robuuste schoonloopmat die zowel sjiek als doeltrefend is. Hij neemt weer net iets meer vocht en vuil op dan onze Schoonloopmat Aktie Gent.
Ook bij deze schoonloopmat kunt u iedere maat aangeven.
Schoonloopmat de Schraper is een bijzondere schoonloopmat. Hij heeft een goede vochtopname en een extra schraapvezel voor een nog betere vuilverwijdering.
Deze schoonloopmat leggen wij veel bij bedrijven en instellingen waar veel verkeer overheen gaat. Maar natuurlijk kunnen partikulieren hier ook hun voordeel mee doen.

kies links in het menu de juiste schoonloopmat