droogloopmat op maat

Droogloopmat, Droogloopmat op maat, Droogloopmat van de rol.
droogloopmat op maat

Droogloopmat op maat met een hoge vochtopname.

Droogloopmat aktie Napels is nu in de aanbieding. Normaal kost deze droogloopmat 39,95, maar wij kunnen de droogloopmat aktie Napels aanbieden voor 29,95 per vierkante meter. Deze droogloopmat is wasbaar op 40 graden, is slijtvast en rafelt niet als u nog een stukje wil bijsnijden.

Droogloopmat Aktie Napels is een goede droogloopmat voor het normale huishoudelijk en/of zakelijk gebruik. Onze Droogloopmat aktie Napels neemt zeer goed vocht op. Deze Droogloopmat kunt u wassen op 40 graden.
Droogloopmat Moesson dry-Luxe De naam van deze droogloopmat zegt het al. De absorptie-vermogen is overweldigend. Deze droogloopmat is uitsluitend te krijgen bij de betere woninginrichters. Deze droogloopmat neemt nog veel meer vocht op dan onze droogloopmat aktie Napels.
Doordat er weinig krijt in de rug van deze droogloopmat zit is hij goed te wassen in de wasmachine. Hij blijft daardoor soepel en heeft een langere levensduur.
Onze droogloopmat Moesson dry-luxe verkopen wij vaak aan verpleegtehuizen en instellingen waar de mensen slecht ter been zijn. dry de luxe droogloopmat heeft namelijk een uitstekende antislip laag, daardoor blijft deze droogloopmat goed liggen en vallen mensen niet over deze droogloopmat. Natuurlijk is de droogloopmat ook te gebruiken bij andere bedrijven en bij partikulieren. Beide droogloopmatten zijn uitermate geschik voor massiefhoutenvloeren, door deze droogloopmatten zult u geen natte voeten op uw vloer terug vinden. De droogloopmat aktie Napels en de droogloopmat dry/luxe zijn prima bij te snijden en rafelen niet. Wij snijden uw droogloopmat op maat. Onze Droogloopmat moet een goede prijs, kwaliteit verhouding hebben. Onze droogloopmat is wasbaar op 40 graden en is scherp geprijsd.  
Droogloopmat Seco is speciaal ontwikkeld voor giet-vloeren en pvc-vloeren.  Op deze vloeren kunnen geen gewone deurmatten gelegd worden. Door de weekmakers
krijgt u een zwarte afdruk op uw vloer wat er niet meer afgaat. Daarom heeft de deurmattenspecialist, speciaal deze droogloopmat uitgekozen om dit te voorkomen. Droogloopmat Seco heeft een pvc vrije rug.
De rug is zo soepel dat u makkelijk de mat in de wasmachine kunt wassen. Dit lukt zelfs tot 3 m2.

Klik in het menu (links) voor de juiste Droogloopmat.